Ana içeriğe atla

Catering Sektöründe Kalıcılık

Sürdürülebilirlik hızlason yıllarda popülaritesi artan olan bir konudur . Birçok catering firmaları daha fazla müşteri birkaç isim , yerel olarak yetiştirilen üretmek , organik gıdalar ve kompostlaştırılabilir plakaları ve gümüş gibi şeyleri içeren " yeşil " kanat olaylar için soruyorsunuz olarak çevresel sürdürülebilirliği geliştirmek için çalışıyoruz .

Yeşil gitmek için bir catering şirketi olarak bizim içinen iyi yollarından biri , yerel çiftliklerden yiyecek satın almak. Bu daha pahalı olabilir , ama biz her zamanmenü sonuçlandırılması öncesindemaliyetleri olarakmüşteri bilgilendirmek . Yerel olarak üretilen gıda seyahat için daha az bir mesafe vardır ve çok daha taze ve lezzetli . Bu sezon ne zaman yerel ürünler satın alarak , biz maliyetleri azaltmak ve hala sürdürülebilirliği pratik yapabilirsiniz .

Yapabileceğimiz başka bir şey çürüyebilir tabak ve gümüş satın olduğunu. Bu öğeler içinfiyatıson birkaç yılda önemli ölçüde düşmüştür ve bu çok kolay bir atık geri kesmek için bir yol hem de temizlik olduğunu. Enerji tasarruflu mutfak ekipman satın sürdürülebilirliğini uygulama catering olarak bizim için harika bir yoludur . Zamanla, enerji faturalarında tasarrufpara, enerji verimli cihazlarındaha yüksek maliyet karşı olacaktır . O hiç olmadığı kadar şimdi daha ucuz olduğu için birçok şirket sürdürülebilirliği pratik olan ve müşterilerimizin daha "yeşil" temalı etkinliklerle atma ilgilendi.

Portland Catering Company Beaverton etkinlikler için yemek , Lake Oswego yemek vetüm Portland Metro alanında ikram sunan bir catering hizmeti olduğunu. Eğer menü özelleştirmek veya "yeşil " bir etkinliğe ev sahipliği istiyorsanız, o Portland Catering Şirketi bir çağrı vermek ve biz memnuniyetle mümkün olduğunca sonraki olay olarak sürdürülebilir yapacaktır .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Catering Hizmetinde Kullanılan Malzemeler ve Ekipmanlar

Catering hizmeti , her ne kadar yemek üretiminden kaynaklı olarak üretim sektörü gibi düşünülse de aslında bir o kadar da hizmet sektöründedir. Hem üretim sektöründen hem de hizmet sektöründen bazı izler görebilmekteyiz.Yemeğin hazırlanana kadar olan işlemleri üretim, sonrasında ise hizmet konusu gelmektedir. Bu yazıda yemeğin hizmet aşamasındaki bazı konulara ve yemek hizmetinde kullanılan ekipmanlara değineceğiz. Bir yemek hizmetinde yemekler yemek şirketi nde üretildikten sonra araçlara " thermobox " denen kaplarda yerleştirilerek müşteriye ulaşır. Müşteriye ulaşan yemekler yemeklerin ısıtılması için " benmari " denen aletlerde yeniden ısıtılır. Ayrıca soğuk servis üniteleri olan " saladbar " dediğimiz aletlerde de soğuk tüketilmesi gereken ya da ısınmaması gereken yiyecekler servis edilir. Bunların yanında eğer yemek porselen tabaklarda yeniyorsa, porselenleri yıkamak için bir " bulaşık makinesi "ne ihtiyaç vardır. Yine soğuk içecek...

Türkiye'deki Yemek Şirketlerinin Toplam Sayısı

Türkiye'de toplu yemek sektörünün tarihçesi oldukça eskiye dayanıyor. Fakat kaç yemek firması faaliyet gösteriyor, ne gibi hizmetler veriyor, müşterilerin yemek firması seçerken nelere dikkat etmesi gerekiyor gibi sık sorulan soruların cevapları resmi kurum ya da kuruluşlar tarafından verilmemektedir. Bu makalede yemek firmalarının sayısının kaç olduğuyla alakalı yapılmış bir çalışmadan bahsedeceğiz. Öncelikle bir çok yemek firması olduğunu hatta toplam rakamın 1000 lerle ifade edilebileceğini biliyoruz. Çeşitli kaynaklar yemek firması sayısını rastgele tahmini rakamlarla ifade ediyor. 10.000 diyen de var 2000 diyen de var. Bu rakamın en azından yaklaşık bir değeri hesaplanamaz mı? Bu soruya cevap olarak Net Kurumsal'ın Ar-Ge ekibi yakın zamanda bir makale yayınladı. Makalede yine kesin rakamlar ifade edilmemekle birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığındaki gıda işletmeleri listesinden tahmini bir sayı çıkartılmış. Bu rakam ise 5000. Yani Türkiye'de kayıtlı olarak...

İftar Yemeği Organizasyonu

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte catering sektöründe iftar yemeği organizasyonu telaşı başlamıştır. Malumunuz iftar yemeği düzenlemek toplumun birlikteliği ve komşuluk ilişkilerinin gelişmesi gibi bir çok konuda faydalı bir konudur. İftar organizasyonları düzenlemek gelenek ve göreneklerimizi yeniden yaşatan ve topluma özünü hatırlatan olaylardır. Türkiye'nin bir çok bölgesinde düzenlenen iftar yemeği organizasyonları ile Ramazan ayının vermiş olduğu manevi hava pekiştirilmektedir. Peki iftar yemeği organizasyonu nedir ve nasıl yapılır? Catering Yemek Firmaları ve İftar Organizasyonları İftar yemeklerinde başkasını iftar sofrasına davet etmek bildiğiniz üzere sünnettir. Fakat eğer davet etmeniz gereken misafir sizin yetişebileceğiniz yemek sayısının çok üstündeyse bu noktada catering firmaları devreye girer. Profesyonel catering firmaları Ramazan ayında iftar vakitlerinde de servise hazır olacak şekilde toplu yemek üretimine devam etmektedir. Böylece Ramazan ayında o...