Ana içeriğe atla

Catering Sektöründeki Yeni Trendler

Orada yemek hizmetleri , binlerce büyük ve küçük , hem vardır . Hepsiayrı rekabette kendilerini ayarlamak için çalışıyoruz , ve yeni trendler oluşmuş ve bir sonucu olarak popüler hale gelir .

Baskın hale geliyor bir eğilim yerel gıdalar içinarzusudur . Daha fazla insan etnik yemek menüleri üzerinde yerel yemek menüleri için istiyoruz. Bununnedeni bir kısmı yerel gıda satın alma ve tüketme olduğunu daha çevre dostu insanların , belirli bir coğrafi bölgenineşsiz stilleri ve tatlar yaşamak ve kutlamak için seviyorum çünkü o daülke genelinde sevk sahip olan, ancak daha .

Başka bir eğilim şey ve her şey içinsevgidir " zanaat . " Çoğu insan muhtemelen bile ne anlama geldiğini bilmiyorum , ama yine de yiyecek ve içecek etkinliklerde istiyorum . Yiyecek açıklamak içinkelime zanaat kullandığınızda Genellikle, yüksek kaliteli malzemelerle küçük miktarlarda el yapımı olduğu gıda bahsediyoruz . Eğer el yapımı bir şey sunan iseniz o zaman insanlar bunu talep eminiz . Sadece zanaat gıda daha lezzetli , ama bir garson ne de gerçek bir profesyonel olduğunu gösterir .

Bu Portland Catering Şirketi, Portland olay catering iş , mükemmel yemek ile birlikte bir tam lisanslı profesyonel barmenlik hizmet sunmaktadır nedenPortland barmenlik hizmetleri , tüm aracılığıyla elemek için bir ağrı olabilir . Biz de daha kolay çiftler düğün planlamak için yapmak için web sitemizde güvenilir düğün satıcıları ve mekanları bir dizi listesi .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Catering Hizmetinde Kullanılan Malzemeler ve Ekipmanlar

Catering hizmeti , her ne kadar yemek üretiminden kaynaklı olarak üretim sektörü gibi düşünülse de aslında bir o kadar da hizmet sektöründedir. Hem üretim sektöründen hem de hizmet sektöründen bazı izler görebilmekteyiz.Yemeğin hazırlanana kadar olan işlemleri üretim, sonrasında ise hizmet konusu gelmektedir. Bu yazıda yemeğin hizmet aşamasındaki bazı konulara ve yemek hizmetinde kullanılan ekipmanlara değineceğiz. Bir yemek hizmetinde yemekler yemek şirketi nde üretildikten sonra araçlara " thermobox " denen kaplarda yerleştirilerek müşteriye ulaşır. Müşteriye ulaşan yemekler yemeklerin ısıtılması için " benmari " denen aletlerde yeniden ısıtılır. Ayrıca soğuk servis üniteleri olan " saladbar " dediğimiz aletlerde de soğuk tüketilmesi gereken ya da ısınmaması gereken yiyecekler servis edilir. Bunların yanında eğer yemek porselen tabaklarda yeniyorsa, porselenleri yıkamak için bir " bulaşık makinesi "ne ihtiyaç vardır. Yine soğuk içecek...

Türkiye'deki Yemek Şirketlerinin Toplam Sayısı

Türkiye'de toplu yemek sektörünün tarihçesi oldukça eskiye dayanıyor. Fakat kaç yemek firması faaliyet gösteriyor, ne gibi hizmetler veriyor, müşterilerin yemek firması seçerken nelere dikkat etmesi gerekiyor gibi sık sorulan soruların cevapları resmi kurum ya da kuruluşlar tarafından verilmemektedir. Bu makalede yemek firmalarının sayısının kaç olduğuyla alakalı yapılmış bir çalışmadan bahsedeceğiz. Öncelikle bir çok yemek firması olduğunu hatta toplam rakamın 1000 lerle ifade edilebileceğini biliyoruz. Çeşitli kaynaklar yemek firması sayısını rastgele tahmini rakamlarla ifade ediyor. 10.000 diyen de var 2000 diyen de var. Bu rakamın en azından yaklaşık bir değeri hesaplanamaz mı? Bu soruya cevap olarak Net Kurumsal'ın Ar-Ge ekibi yakın zamanda bir makale yayınladı. Makalede yine kesin rakamlar ifade edilmemekle birlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığındaki gıda işletmeleri listesinden tahmini bir sayı çıkartılmış. Bu rakam ise 5000. Yani Türkiye'de kayıtlı olarak...

İftar Yemeği Organizasyonu

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte catering sektöründe iftar yemeği organizasyonu telaşı başlamıştır. Malumunuz iftar yemeği düzenlemek toplumun birlikteliği ve komşuluk ilişkilerinin gelişmesi gibi bir çok konuda faydalı bir konudur. İftar organizasyonları düzenlemek gelenek ve göreneklerimizi yeniden yaşatan ve topluma özünü hatırlatan olaylardır. Türkiye'nin bir çok bölgesinde düzenlenen iftar yemeği organizasyonları ile Ramazan ayının vermiş olduğu manevi hava pekiştirilmektedir. Peki iftar yemeği organizasyonu nedir ve nasıl yapılır? Catering Yemek Firmaları ve İftar Organizasyonları İftar yemeklerinde başkasını iftar sofrasına davet etmek bildiğiniz üzere sünnettir. Fakat eğer davet etmeniz gereken misafir sizin yetişebileceğiniz yemek sayısının çok üstündeyse bu noktada catering firmaları devreye girer. Profesyonel catering firmaları Ramazan ayında iftar vakitlerinde de servise hazır olacak şekilde toplu yemek üretimine devam etmektedir. Böylece Ramazan ayında o...